Brasilialaista katutaidetta

Brasilialainen katutaide 1

 

Brasilialainen katutaide 2

Brasilian katutaide 2

Brasilian katutaide 3

Brasilian katutaide 5

Katutaide on julkisissa tiloissa kehittynyt kuvataiteen muoto, johon kuuluvat muun muassa graffitimaalaukset, väliaikaiset pop-up taideteokset, maalaukset tai julisteet seinillä, ikkunoissa, maassa ja muissa julkisissa tiloissa. Katutaiteilijat taas tienaavat elantonsa esimerkiksi laulamalla, soittamalla, maalaamalla tai tanssimalla julkisissa paikoissa esimerkiksi toreilla, puistoissa ja metroissa.

Kiva tietää: Brasilian ehkä tunnetuimmat katutaiteilijat ovat Nunca ja Os Gêmeos, joiden katutaide on tunnettua ympäri maailman.

Matkalle Brasiliaan? Brasiliasta löydät upeat rannat, uskomattomat luonnonnähtävyydet ja ystävälliset ja iloiset ihmiset. Monille Brasiliasta tulee ensimmäisenä mieleen Rio de Janeiro, sambakarnevaalit, jalkapallo ja upeat rannat. Suomesta ei tehdä suoria lentoja Brasiliaan, mutta välilaskujen kautta myös suomalaiset löytävät tiensä sambakarnevaalien pääkaupunkiin. Halvat lennot Rio de Janeiroon löydät supersaver.fi kautta. Varaa lennot ajoissa, nappaa rahat http://www.mata.fi/ -osoitteesta ja katso tulevan kauden upeat Supersaver tarjoukset ja voimassaolevat alennuskoodit niin säästät.